Phuket SMART Link Business Forum

reward What

Phuket SMART Link Business Forum

2-day Business Forum for new business opportunities in Phuket


    Phuket is one of the world-class tourist attractions, welcoming each year more than 10 million tourists from abroad and 3.9 million domestic tourists. Phuket has contributed more than 400 billion Baht to Thailand’s GDP, ranking in the top 3 provinces. However, apart from its tourism industry, Phuket aims at promoting itself as a business destination, with its strategy of GEMMSST (Gastronomy, Education, Medical&Wellness, Marina Hub, Sport&Events, Smart City, Tuna Hub).


    Intitated by the Franco-Thai Chamber of Commerce (FTCC), the Phuket SMART Link Business Forum (Services, MICE, Arts&Culture, Revitalization, Tourism) will be held from 3-4 December 2020 to promote Phuket as a “business leisure destination” to expatriates in Thailand and to build link between local entrepreneurs in Phuket and surrounding areas with expatriates.


Download

Route 1

Route 2

Route 3


Participation fees: 2000 THB* for the whole 2-day programme (3-4 December 2020)

Including:

Site visit: 500 THB

Phuket SMART Link & Networking Cocktail: 1000 THB

Smart Inspirations Talk: 500 THB

*VAT 7% excluded


Optional: Save the Ocean Charity Brunch & Baby Shark Release at 1300 THB*


Hotel accommodation starts at 1200 THB net per room per night, at our hotel partners:

ibis Styles Phuket City: 1200 THB net

Angsana Laguna Phuket: 1550 THB net

Four Points by Sheraton, Phuket Patong: 1850 THB net

Novotel Phuket City Phokeethra: 2500 THB net

Pullman Phuket Panwa Beach Resort: 3000 THB net

Pullman Phuket Arcadia Naithon Beach: 3000 THB net


Contact : Franco-Thai Chamber of Commerce                     

Sukanya        Tel: 081 814 4577     Email : sukanya@francothaicc.com

Sommawan   Tel. 081 834 9740     Email : sommawan@francothaicc.com

Butsarakarn   Tel: 02 650 9613 ext 150    Email : butsarakarn@francothaicc.com

calendar Agenda

Choose location to display agenda
  • 10:00 am - 12:00 pm 120 Mins

    Site visit in Phuket

    place Ao Po Pier or Phuket City Development (PKCD) office
    clock 10:00 am - 12:00 pm

    Choose only one Option 1: Smart Pier: Ao Po Pier
    Option 2: Smart City: Phuket City Development (PKCD) office
    2 Pick-up points at 9h00 at
    - Novotel Phuket City Phokeethra or
    - Pullman Phuket Arcadia Naithon Beach
    Drop off at Pullman Phuket Arcadia Naithon Beach

  • 14:00 pm - 16:00 pm 120 Mins

    Start-up Business Pitching

    place Naithon Room, Pullman Phuket Arcadia Naithon Beach
    clock 14:00 pm - 16:00 pm

    Meet 8 start-up team to present their best applications

  • 16:00 pm - 16:30 pm 30 Mins

    Networking Break

    place Naithon Room, Pullman Phuket Arcadia Naithon Beach
    clock 16:00 pm - 16:30 pm

  • 16:30 pm - 17:00 pm 30 Mins

    Phuket SMART Link Business Forum

    place Arcadia Ballroom, Pullman Phuket Arcadia Naithon Beach
    clock 16:30 pm - 17:00 pm

    Official Welcome & Opening Speeches
    - Mr. Thomas Sanchez, FTCC President
    - Mr. Stanley Kang, JFCCT Chairman
    - Mr. Chiruit Isarangkun Na Ayuthaya, TCEB President
    - Mr. Siripakorn Cheawsamoot, TAT Deputy Governor for International Marketing Europe Africa Middle East and Americas
    - Mr. Thanusak Puengdech, President, Phuket Chamber of Commerce
    - Ms. Chernporn Kanjanasaya, Chairman, Federation of Thai Industries, Phuket Chapter

  • 17:00 pm - 17:20 pm 20 Mins

    Keynote speech by Phuket Governor, Mr. Narong Woonciew

    place Arcadia Ballroom, Pullman Phuket Arcadia Naithon Beach
    clock 17:00 pm - 17:20 pm

    Phuket GEMMSST (Gastronomy, Education, Medical & Wellness, Marina Hub,Sports&Events, Smart City, Tuna Hub)

  • 17:20 pm - 18:20 pm 60 Mins

    Panel Discussion: Phuket Smart Living

    place Arcadia Ballroom, Pullman Phuket Arcadia Naithon Beach
    clock 17:20 pm - 18:20 pm

    - Mr. Bhummikitti Ruktaengam, President, Phuket Tourist Association
    - Ms. Kittima Kittikachorn, Advisor, Service Business Group, Loxley Plc.
    - Mr. Nipon Aekwanich, Chief Executive Officer, PKCD
    - Mr. Pracha Asavatheera, Director, DEPA Phuket Office
    - Moderator: Mr. Varin Sachdev

  • 18:30 pm - 20:30 pm 120 Mins

    Business Networking Cocktail

    place Poolside, Pullman Phuket Arcadia Naithon Beach
    clock 18:30 pm - 20:30 pm

Choose location to display agenda
  • 09:00 am - 12:00 pm 180 Mins

    SMART Inspiration Talks

    place Novotel Phuket City Phokeethra
    clock 09:00 am - 12:00 pm

    Mini showcase in the foyer

  • 09:00 am - 10:15 am 75 Mins

    Track 1: Work from the Andaman

    place @Grande1, Novotel Phuket City Phokeethra
    clock 09:00 am - 10:15 am

    Mr. Pracha Asavatheera, Director, DEPA Phuket Office
    Mr. Michael Hahn, Founder & CEO, ReverseAds
    Mr. Sukchaensingh Sethi, Phuket Chamber of Commerce

  • 09:00 am - 10:15 am 75 Mins

    Track 2: Hospitality & Wellness

    place @Grande2, Novotel Phuket City Phokeethra
    clock 09:00 am - 10:15 am

    Mr. Vincent Delsol, GM, Pullman Phuket Panwa Beach Resort
    Mr. Philippe Dendievel, HR Consultant
    Mr. Rangsiman Kingkaew, Executive Committee, Phuket Tourist Association
    Mr. Pedrenelle Padilla Maniquiz, Senior Marketing Manager – Bangkok Hospital Phuket, International Marketing Department

  • 10:15 am - 10:45 am 30 Mins

    Coffee break

    place Novotel Phuket City Phokeethra
    clock 10:15 am - 10:45 am

  • 10:45 am - 12:00 pm 75 Mins

    Track 3: Smart City / Mobility

    place @Grande1, Novotel Phuket City Phokeethra
    clock 10:45 am - 12:00 pm

    • Ms. Estelle David, Director of Business France
    • Mr. Alexandre Parilusyan, VP Business Transformation, 3DS
    • Mr. François Carcel, Agence Française de Développement (AFD)
    • Mr. Olivier Flury, Regional Director, Egis Rail
    Moderator: Mr. Varin Sachdev

  • 10:45 am - 12:00 pm 75 Mins

    Track 4: Smart MICE

    place Grande 2, Novotel Phuket City Phokeethra
    clock 10:45 am - 12:00 pm

    Ms. Sornchat Krainara, Festival Owner, The Living Art
    Ms. Jaruwan Suwannasat, Director, MICE Intelligence & Innovation Dept., TCEB
    Mr. David Barrett, CEO, DBC Asia and Consultants at the Slate

  • 12:00 pm - 13:00 pm 60 Mins

    Lunch

    place Novotel Phuket City Phokeethra
    clock 12:00 pm - 13:00 pm

  • 13:00 pm - 16:00 pm 180 Mins

    Leisure Activities (Optional)

    place -
    clock 13:00 pm - 16:00 pm

    Option 1: Gastronomy, Health & Wellness (Not recommended for alcohol allergic) at Chalong Bay Rum Distillery & Phumontra Cafe & Message
    Option 2: Phuket Heritage, Art & Culture at Phuket Old Town
    Option 3: Local Community and Way of Life at Baan Bangrong Community & Baan Ar-Jor
    Pick up at Novotel Phuket City Phokeethra
    Drop off at Angsana Laguna Phuket Resort
    *Reserved for delegates from Bangkok

  • 18:00 pm - 20:30 pm 150 Mins

    Networking Dinner : Phuket, a UNESCO World Heritage Site of Gastronomy

    place Xana Beach Club, Angsana Laguna Phuket Resort
    clock 18:00 pm - 20:30 pm

Choose location to display agenda
  • 12:00 pm - 15:00 pm 180 Mins

    Save the Ocean Charity Brunch & Baby Shark Release with the Oceans for All Foundation

    place Pullman Phuket Panwa Beach Resort
    clock 12:00 pm - 15:00 pm

heart Exhibitor