Harmony World Shadow Puppet Festival Phetchaburi

reward What

The first time the grand international shadow puppet showed was in Thailand and is ready to be transmitted to the eyes of the world with Harmony World Shadow Puppet Festival Phetchaburi 2022. Organized by TCEB with Phetchaburi Province, Co-sponsored the event by Phetchaburi Municipality, Phetchaburi Provincial Cultural Office, Ministry of Culture, Tourism and Sports Office Phetchaburi Province, Tourism Authority of Thailand, Phetchaburi Rajabhat University, Khlong Krachae Community Nang Yai Museum, Phlapphlachai Temple and Semathai Foundation Arts for Social. You can join the festival on-site and Online in a live broadcast via Facebook by clicking on the link https://bizconnect.tceb.or.th/e/370/harmony-world-shadow-puppet-festival-phetchaburi.

calendar Agenda

Choose location to display agenda
  • 08:00 am - 09:00 am 60 Mins

    Register

    place Shadow Puppet Museum Wat Plabpla Chai
    clock 08:00 am - 09:00 am

  • 09:00 am - 09:30 am 30 Mins

    the “hand-offering dance”

    place Wat Plabpla Chai Yard
    clock 09:00 am - 09:30 am

    by all Shadow Puppeteers

  • 09:30 am - 10:00 am 30 Mins

    Life in Shadows Exhibition Talk

    place Shadow Puppet Museum Wat Plabpla Chai
    clock 09:30 am - 10:00 am

    by Constantine Korsovitis from Australia

  • 10:00 am - 11:00 am 60 Mins

    Opening “ Shadow Puppet Exhibition”

    place Shadow Puppet Museum Wat Plabpla Chai
    clock 10:00 am - 11:00 am

  • 11:00 am - 12:00 pm 60 Mins

    Welcome Ceremony Shadow Puppet Festival Participants

    place Shadow Puppet Museum Wat Plabpla Chai
    clock 11:00 am - 12:00 pm

    by the Community Phetchaburi Oldtown

  • 01:00 pm - 02:00 pm 60 Mins

    City Tour: Puppeteers’ Communities in Phetchaburi

    place Phetchaburi Oldtown
    clock 01:00 pm - 02:00 pm

  • 02:00 pm - 03:00 pm 60 Mins

    Visit “King Mongkut Memorial Park Phra Nakhon Khiri”

    place King Mongkut Memorial Park Phra Nakhon Khiri
    clock 02:00 pm - 03:00 pm

  • 04:00 pm - 05:00 pm 60 Mins

    Street Art Phetchaburi workshop Shadow Puppets

    place King Mongkut Memorial Park Phra Nakhon Khiri
    clock 04:00 pm - 05:00 pm

  • 05:00 pm - 06:00 pm 60 Mins

    Phetchaburi Culture Show

    place King Mongkut Memorial Park Phra Nakhon Khiri
    clock 05:00 pm - 06:00 pm

  • 06:00 pm - 06:30 pm 30 Mins

    Demonstration from International Shadow Puppeteers

    place King Mongkut Memorial Park Phra Nakhon Khiri
    clock 06:00 pm - 06:30 pm

  • 06:30 pm - 07:00 pm 30 Mins

    Nang Talung Northeast Thailand by Nang Bug tue Phet Isan

    place King Mongkut Memorial Park Phra Nakhon Khiri
    clock 06:30 pm - 07:00 pm

  • 07:00 pm - 07:30 pm 30 Mins

    Nang Talung Southern Thailand by Watee Supsin

    place King Mongkut Memorial Park Phra Nakhon Khiri
    clock 07:00 pm - 07:30 pm

  • 07:00 pm - 09:00 pm 120 Mins

    Shadow puppets Phetchaburi by Porn banleng silp

    place Bodhi Tree Slaughterhouse
    clock 07:00 pm - 09:00 pm

  • 07:00 pm - 09:00 pm 120 Mins

    Shadow puppets Phetchaburi by J. Sitcharoensilp

    place In front of the shrine of Wat Lat
    clock 07:00 pm - 09:00 pm

  • 07:00 pm - 09:00 pm 120 Mins

    Shadow puppets Phetchaburi by Rungroj Lapcharoensilp

    place Next to the Bodhi tree opera house, the city gate
    clock 07:00 pm - 09:00 pm

  • 07:00 pm - 09:00 pm 120 Mins

    Shadow puppets Phetchaburi by S.Ruamsilp

    place Wat Tho intersection
    clock 07:00 pm - 09:00 pm

  • 07:00 pm - 09:00 pm 120 Mins

    Shadow puppets Phetchaburi by L.Banlengsilp sit Krularp

    place Wat Mahathat courtyard
    clock 07:00 pm - 09:00 pm

  • 07:00 pm - 09:00 pm 120 Mins

    Shadow puppets Phetchaburi by P.Niyomsilp

    place Wat Phlapphlachai
    clock 07:00 pm - 09:00 pm

  • 07:00 pm - 09:00 pm 120 Mins

    Shadow puppets Phetchaburi by J.Jin Sit W.Ruamsilp

    place In front of Government Savings Bank
    clock 07:00 pm - 09:00 pm

  • 07:00 pm - 09:00 pm 120 Mins

    Shadow puppets Phetchaburi by Nai pon sit cherd chamnan

    place Wat Yai Suwannaram Worawihan
    clock 07:00 pm - 09:00 pm

  • 08:00 pm - 08:30 pm 30 Mins

    Grand shadow puppet by Nang Yai wat Bandon

    place King Mongkut Memorial Park Phra Nakhon Khiri
    clock 08:00 pm - 08:30 pm

  • 08:30 pm - 09:00 pm 30 Mins

    Nang Talung Central Thailand Phetchaburi by Luk Tao sit cherd chamnan, Kor kloy raum sin, Lek sit cherd chamnan, Sungvien sit kru narong silp, Uncle Muk Muang Phet and Mor si charern silp

    place King Mongkut Memorial Park Phra Nakhon Khiri
    clock 08:30 pm - 09:00 pm

Choose location to display agenda
  • 09:00 am - 09:15 am 15 Mins

    Opening seminar by The President of UNIMA INTERNATIONAL

    place Online from Australia
    clock 09:00 am - 09:15 am

  • 09:15 am - 09:30 am 15 Mins

    Education and Linking The History Of East and West Shadow Puppet

    place Sumettantivejkul Building, Phetchaburi Rajabhat University
    clock 09:15 am - 09:30 am

    by UNIMA THAILAND

  • 09:30 am - 10:15 am 45 Mins

    The Development of the Shadow Puppet in South East Asia

    place Sumettantivejkul Building, Phetchaburi Rajabhat University
    clock 09:30 am - 10:15 am

    by (Malaysia) Dr. Loy Chee Luen, (India) Tholpavakoothu & Puppet Centre, (Singapore-Chinese) Paper Monkey Theatre

  • 10:15 am - 11:00 am 45 Mins

    The History of Nang Yai in Thailand

    place Sumettantivejkul Building, Phetchaburi Rajabhat University
    clock 10:15 am - 11:00 am

    by Nang Yai Wat Kanon, Nang Yai Wat Bandon, Nang Yai Wat Phlabpla Chai

  • 11:00 am - 12:00 pm 60 Mins

    The History Of Nang Talung and Nang Bugtue in Thailand

    place Sumettantivejkul Building, Phetchaburi Rajabhat University
    clock 11:00 am - 12:00 pm

    by Nang Talung from Central Thailand (Phetchaburi), Southern Thailand, and Northeast Thailand

  • 01:00 pm - 02:00 pm 60 Mins

    Demonstration of the Shadow Puppet “Puppetry in the contemporary world”

    place Sumettantivejkul Building, Phetchaburi Rajabhat University
    clock 01:00 pm - 02:00 pm

    by Fusion Wayang Kulit from Malaysia, Anna Maria Schlemme from Germany, and Richard Bradshaw from Australia

  • 02:00 pm - 03:00 pm 60 Mins

    Nawat Talung technology for shadow puppets by Mr.Monthol Karnjanolarn

    place Sumettantivejkul Building, Phetchaburi Rajabhat University
    clock 02:00 pm - 03:00 pm

  • 04:00 pm - 05:30 pm 90 Mins

    Demonstration, workshop shadow puppet

    place King Mongkut Memorial Park Phra Nakhon Khiri
    clock 04:00 pm - 05:30 pm

  • 05:30 pm - 06:00 pm 30 Mins

    Phetchaburi culture show

    place King Mongkut Memorial Park Phra Nakhon Khiri
    clock 05:30 pm - 06:00 pm

  • 06:00 pm - 07:00 pm 60 Mins

    Opening Ceremony Festival

    place King Mongkut Memorial Park Phra Nakhon Khiri
    clock 06:00 pm - 07:00 pm

    Parades Phetchaburi World Shadow Puppet and The Show “Harmony World Shadow Puppet”

  • 07:00 pm - 08:00 pm 60 Mins

    Shadow Puppet Performance by Tholpavakoothu & Puppet Centre, India

    place King Mongkut Memorial Park Phra Nakhon Khiri
    clock 07:00 pm - 08:00 pm

  • 07:00 pm - 09:00 pm 120 Mins

    Shadow puppets Phetchaburi by Silipirom silp

    place Wat Yai Suwannaram Worawihan
    clock 07:00 pm - 09:00 pm

  • 07:00 pm - 09:00 pm 120 Mins

    Shadow puppets Phetchaburi by Natduriybanleng

    place Wat Phlapphlachai
    clock 07:00 pm - 09:00 pm

  • 08:00 pm - 09:00 pm 60 Mins

    Shadow Puppet Performance by Nang Yai Wat Khanon

    place King Mongkut Memorial Park Phra Nakhon Khiri
    clock 08:00 pm - 09:00 pm

  • 08:30 pm - 09:30 pm 60 Mins

    Nang Talung Central Thailand Phetchaburi by Chainat Cherd Chamnan, Maha Fluke Lukphet, S.Nakarin, Pleumjit, student Krularp, Prakong silp, Thepbantheng, P. Phadungsilp

    place King Mongkut Memorial Park Phra Nakhon Khiri
    clock 08:30 pm - 09:30 pm

Choose location to display agenda
  • 09:00 am - 10:00 am 60 Mins

    Puppet Village Kaeng Krachan & Boat trip on Kaeng Krachan Dam

    place Kaeng Krachan National Park
    clock 09:00 am - 10:00 am

  • 10:00 am - 11:00 am 60 Mins

    Show & Demonstration Thai and international puppet troupe

    place the World Heritage Site
    clock 10:00 am - 11:00 am

  • 01:00 pm - 03:00 pm 120 Mins

    Puppet on the Beach: Show & Demonstration of Thai and international puppet troupe

    place Hat Chao Samran, Whale Park
    clock 01:00 pm - 03:00 pm

  • 04:00 pm - 05:00 pm 60 Mins

    Street Art Phetchaburi: Demonstration, workshop and shadow puppet

    place King Mongkut Memorial Park Phra Nakhon Khiri
    clock 04:00 pm - 05:00 pm

  • 05:00 pm - 06:00 pm 60 Mins

    Phetchaburi culture show

    place King Mongkut Memorial Park Phra Nakhon Khiri
    clock 05:00 pm - 06:00 pm

  • 06:00 pm - 06:30 pm 30 Mins

    Certificate Awards Ceremony

    place King Mongkut Memorial Park Phra Nakhon Khiri
    clock 06:00 pm - 06:30 pm

  • 06:30 pm - 07:00 pm 30 Mins

    Shadow Puppet by Anna Maria Schlemme from Germany

    place King Mongkut Memorial Park Phra Nakhon Khiri
    clock 06:30 pm - 07:00 pm

  • 07:00 pm - 07:45 pm 45 Mins

    Shadow Puppet by Paper Monkey Theatre from Singapore-Chinese

    place King Mongkut Memorial Park Phra Nakhon Khiri
    clock 07:00 pm - 07:45 pm

  • 07:00 pm - 09:00 pm 120 Mins

    Shadow puppets Phetchaburi by S.Taweesilp

    place Wat Phlapphlachai
    clock 07:00 pm - 09:00 pm

  • 07:00 pm - 09:00 pm 120 Mins

    Shadow puppets Phetchaburi by Yodphet Dao Phra Ko

    place Wat Yai Suwannaram Worawihan
    clock 07:00 pm - 09:00 pm

  • 07:45 pm - 08:30 pm 45 Mins

    Shadow Puppet by “Fusion Wayang Kulit” from Malaysia

    place King Mongkut Memorial Park Phra Nakhon Khiri
    clock 07:45 pm - 08:30 pm

  • 08:30 pm - 09:30 pm 60 Mins

    Nang Talung Central Thailand Phetchaburi by Charuen Silp, V.ruam sin, Dek Ban lad, Sommai sit kru Charoen Rak Thai,

    place King Mongkut Memorial Park Phra Nakhon Khiri
    clock 08:30 pm - 09:30 pm

heart Supported by

location How to get there

Direction to Venue

  • Taxi
  • BTS
  • By foot

Venue detail