CEM FOR SOUTHEAST ASIA

reward What

CEM FOR SOUTHEAST ASIA 12 - 15 July 2021 at  Millennium Hilton Bangkok 

www.micecapabilities.com

Contact person
Ms. Nuanrumpa Ngambanharn
Senior Manager, MICE Capabilities
T. +66 2 694 6082 I M. +66 65 598 9449 I E. nuanrumpa_n@tceb.or.th

Ms. Nubduan Khittirat
Senior Executive, MICE Capabilities
T. +66 2 694 6000 Ext. 6178 | M +66 93 623 5459 I E. nubduan_k@tceb.or.th

calendar Agenda

Choose location to display agenda
  • 07:30 am - 08:30 am 60 Mins

    Day 1: Course check-in / Light Breakfast

    place Millennium Hilton Bangkok
    clock 07:30 am - 08:30 am

  • 08:30 am - 10:00 am 90 Mins

    Day 1: Program

    place Millennium Hilton Bangkok
    clock 08:30 am - 10:00 am

  • 10:00 am - 10:15 am 15 Mins

    Day 1: Break at Thonburi Foyer

    place Millennium Hilton Bangkok
    clock 10:00 am - 10:15 am

  • 10:15 am - 12:00 pm 105 Mins

    Day 1: Program

    place Millennium Hilton Bangkok
    clock 10:15 am - 12:00 pm

  • 12:00 pm - 13:00 pm 60 Mins

    Day 1: Lunch at Lantern by the river

    place Millennium Hilton Bangkok
    clock 12:00 pm - 13:00 pm

  • 13:00 pm - 15:00 pm 120 Mins

    Day 1: Program

    place Millennium Hilton Bangkok
    clock 13:00 pm - 15:00 pm

  • 15:00 pm - 15:30 pm 30 Mins

    Day 1: Self-study for exam / Break at Thonburi Foyer

    place Millennium Hilton Bangkok
    clock 15:00 pm - 15:30 pm

  • 15:30 pm - 16:30 pm 60 Mins

    Day 1: Exam

    place Millennium Hilton Bangkok
    clock 15:30 pm - 16:30 pm

Choose location to display agenda
  • 07:30 am - 08:30 am 60 Mins

    Day 2: Course check-in / Light Breakfast

    place Millennium Hilton Bangkok
    clock 07:30 am - 08:30 am

  • 08:30 am - 10:00 am 90 Mins

    Day 2: Program

    place Millennium Hilton Bangkok
    clock 08:30 am - 10:00 am

  • 10:00 am - 10:15 am 15 Mins

    Day 2: Break at Thonburi Foyer

    place Millennium Hilton Bangkok
    clock 10:00 am - 10:15 am

  • 10:15 am - 12:00 pm 105 Mins

    Day 2: Program

    place Millennium Hilton Bangkok
    clock 10:15 am - 12:00 pm

  • 12:00 pm - 13:00 pm 60 Mins

    Day 2: Lunch at Lantern by the river

    place Millennium Hilton Bangkok
    clock 12:00 pm - 13:00 pm

  • 13:00 pm - 15:00 pm 120 Mins

    Day 2: Program

    place Millennium Hilton Bangkok
    clock 13:00 pm - 15:00 pm

  • 15:00 pm - 15:30 pm 30 Mins

    Day 2: Self-study for exam / Break at Thonburi Foyer

    place Millennium Hilton Bangkok
    clock 15:00 pm - 15:30 pm

  • 15:30 pm - 16:30 pm 60 Mins

    Day 2: Exam

    place Millennium Hilton Bangkok
    clock 15:30 pm - 16:30 pm

Choose location to display agenda
  • 07:30 am - 08:30 am 60 Mins

    Day 3: Course check-in / Light Breakfast

    place Millennium Hilton Bangkok
    clock 07:30 am - 08:30 am

  • 08:30 am - 10:00 am 90 Mins

    Day 3: Program

    place Millennium Hilton Bangkok
    clock 08:30 am - 10:00 am

  • 10:00 am - 10:15 am 15 Mins

    Day 3: Break at Thonburi Foyer

    place Millennium Hilton Bangkok
    clock 10:00 am - 10:15 am

  • 10:15 am - 12:00 pm 105 Mins

    Day 3: Program

    place Millennium Hilton Bangkok
    clock 10:15 am - 12:00 pm

  • 12:00 pm - 13:00 pm 60 Mins

    Day 3: Lunch at Lantern by the river

    place Millennium Hilton Bangkok
    clock 12:00 pm - 13:00 pm

  • 13:00 pm - 15:00 pm 120 Mins

    Day 3: Program

    place Millennium Hilton Bangkok
    clock 13:00 pm - 15:00 pm

  • 15:00 pm - 15:30 pm 30 Mins

    Day 3: Self-study for exam / Break at Thonburi Foyer

    place Millennium Hilton Bangkok
    clock 15:00 pm - 15:30 pm

  • 15:30 pm - 16:30 pm 60 Mins

    Day 3: Exam

    place Millennium Hilton Bangkok
    clock 15:30 pm - 16:30 pm

Choose location to display agenda
  • 07:30 am - 08:30 am 60 Mins

    Day 4: Course check-in / Light Breakfast

    place Millennium Hilton Bangkok
    clock 07:30 am - 08:30 am

  • 08:30 am - 10:00 am 90 Mins

    Day 4: Program

    place Millennium Hilton Bangkok
    clock 08:30 am - 10:00 am

  • 10:00 am - 10:15 am 15 Mins

    Day 4: Break at Thonburi Foyer

    place Millennium Hilton Bangkok
    clock 10:00 am - 10:15 am

  • 10:15 am - 12:00 pm 105 Mins

    Day 4: Program

    place Millennium Hilton Bangkok
    clock 10:15 am - 12:00 pm

  • 12:00 pm - 13:00 pm 60 Mins

    Day 4: Lunch at Flow Restaurant

    place Millennium Hilton Bangkok
    clock 12:00 pm - 13:00 pm

  • 13:00 pm - 15:00 pm 120 Mins

    Day 4: Program

    place Millennium Hilton Bangkok
    clock 13:00 pm - 15:00 pm

  • 15:00 pm - 15:30 pm 30 Mins

    Day 4: Self-study for exam / Break at Thonburi Foyer

    place Millennium Hilton Bangkok
    clock 15:00 pm - 15:30 pm

  • 15:30 pm - 16:30 pm 60 Mins

    Day 4: Exam

    place Millennium Hilton Bangkok
    clock 15:30 pm - 16:30 pm

heart Supported by

location How to get there

Direction to Venue

  • Taxi
    Go to Millenium Hilton Bangkok
  • BTS
  • By foot

Venue detail