CEM FOR SOUTHEAST ASIA

reward What

CEM FOR SOUTHEAST ASIA 16 - 20 August 2021 at The Okura Prestige Bangkok 

Website : www.micecapabilities.com

Contact person
Ms. Nuanrumpa Ngambanharn
Senior Manager, MICE Capabilities
T. +66 2 694 6082 I M. +66 65 598 9449 I E. nuanrumpa_n@tceb.or.th


Ms. Nubduan Khittirat
Senior Executive, MICE Capabilities
T. +66 2 694 6000 Ext. 6178 | M +66 93 623 5459 I E. nubduan_k@tceb.or.th


calendar Agenda

Choose location to display agenda
  • 08:20 am - 08:30 am 10 Mins

    Day 1: Log in to Zoom

    place The Okura Prestige Bangkok
    clock 08:20 am - 08:30 am

  • 08:30 am - 08:45 am 15 Mins

    Day 1: Welcome & announcements, review schedule, Introduction of faculty & attendees

    place The Okura Prestige Bangkok
    clock 08:30 am - 08:45 am

  • 08:45 am - 10:00 am 75 Mins

    Day 1: Program

    place The Okura Prestige Bangkok
    clock 08:45 am - 10:00 am

  • 10:00 am - 10:10 am 10 Mins

    Day 1: Break/Stretch

    place The Okura Prestige Bangkok
    clock 10:00 am - 10:10 am

  • 10:10 am - 11:00 am 50 Mins

    Day 1: Program

    place The Okura Prestige Bangkok
    clock 10:10 am - 11:00 am

  • 11:00 am - 11:10 am 10 Mins

    Day 1: Break/Stretch

    place The Okura Prestige Bangkok
    clock 11:00 am - 11:10 am

  • 11:10 am - 12:00 pm 50 Mins

    Day 1: Program

    place The Okura Prestige Bangkok
    clock 11:10 am - 12:00 pm

  • 12:00 pm - 13:00 pm 60 Mins

    Day 1: Lunch

    place The Okura Prestige Bangkok
    clock 12:00 pm - 13:00 pm

  • 13:00 pm - 13:50 pm 50 Mins

    Day 1: Program

    place The Okura Prestige Bangkok
    clock 13:00 pm - 13:50 pm

  • 13:50 pm - 14:00 pm 10 Mins

    Day 1: Break/Stretch

    place The Okura Prestige Bangkok
    clock 13:50 pm - 14:00 pm

  • 14:00 pm - 15:00 pm 60 Mins

    Day 1: Program

    place The Okura Prestige Bangkok
    clock 14:00 pm - 15:00 pm

  • 15:00 pm - 15:30 pm 30 Mins

    Day 1: Self-study for exam

    place The Okura Prestige Bangkok
    clock 15:00 pm - 15:30 pm

  • 15:30 pm - 16:30 pm 60 Mins

    Day 1: Exam

    place The Okura Prestige Bangkok
    clock 15:30 pm - 16:30 pm

Choose location to display agenda
  • 08:20 am - 08:30 am 10 Mins

    Day 2: Log in to Zoom

    place The Okura Prestige Bangkok
    clock 08:20 am - 08:30 am

  • 08:30 am - 08:45 am 15 Mins

    Day 2: Welcome & announcements, review schedule, Introduction of faculty & attendees

    place The Okura Prestige Bangkok
    clock 08:30 am - 08:45 am

  • 08:45 am - 10:00 am 75 Mins

    Day 2: Program

    place The Okura Prestige Bangkok
    clock 08:45 am - 10:00 am

  • 10:00 am - 10:10 am 10 Mins

    Day 2: Break/Stretch

    place The Okura Prestige Bangkok
    clock 10:00 am - 10:10 am

  • 10:10 am - 11:00 am 50 Mins

    Day 2: Program

    place The Okura Prestige Bangkok
    clock 10:10 am - 11:00 am

  • 11:00 am - 11:10 am 10 Mins

    Day 2: Break/Stretch

    place The Okura Prestige Bangkok
    clock 11:00 am - 11:10 am

  • 11:10 am - 12:00 pm 50 Mins

    Day 2: Program

    place The Okura Prestige Bangkok
    clock 11:10 am - 12:00 pm

  • 12:00 pm - 13:00 pm 60 Mins

    Day 2: Lunch

    place The Okura Prestige Bangkok
    clock 12:00 pm - 13:00 pm

  • 13:00 pm - 13:50 pm 50 Mins

    Day 2: Program

    place The Okura Prestige Bangkok
    clock 13:00 pm - 13:50 pm

  • 13:50 pm - 14:00 pm 10 Mins

    Day 2: Break/Stretch

    place The Okura Prestige Bangkok
    clock 13:50 pm - 14:00 pm

  • 14:00 pm - 15:00 pm 60 Mins

    Day 2: Program

    place The Okura Prestige Bangkok
    clock 14:00 pm - 15:00 pm

  • 15:00 pm - 15:30 pm 30 Mins

    Day 2: Self-study for exam

    place The Okura Prestige Bangkok
    clock 15:00 pm - 15:30 pm

  • 15:30 pm - 16:30 pm 60 Mins

    Day 2: Exam

    place The Okura Prestige Bangkok
    clock 15:30 pm - 16:30 pm

Choose location to display agenda
  • 08:20 am - 08:30 am 10 Mins

    Day 3: Log in to Zoom

    place The Okura Prestige Bangkok
    clock 08:20 am - 08:30 am

  • 08:30 am - 08:45 am 15 Mins

    Day 3: Welcome & announcements, review schedule, Introduction of faculty & attendees

    place The Okura Prestige Bangkok
    clock 08:30 am - 08:45 am

  • 08:45 am - 10:00 am 75 Mins

    Day 3: Program

    place The Okura Prestige Bangkok
    clock 08:45 am - 10:00 am

  • 10:00 am - 10:10 am 10 Mins

    Day 3: Break/Stretch

    place The Okura Prestige Bangkok
    clock 10:00 am - 10:10 am

  • 10:10 am - 11:00 am 50 Mins

    Day 3: Program

    place The Okura Prestige Bangkok
    clock 10:10 am - 11:00 am

  • 11:00 am - 11:10 am 10 Mins

    Day 3: Break/Stretch

    place The Okura Prestige Bangkok
    clock 11:00 am - 11:10 am

  • 11:10 am - 12:00 pm 50 Mins

    Day 3: Program

    place The Okura Prestige Bangkok
    clock 11:10 am - 12:00 pm

  • 12:00 pm - 13:00 pm 60 Mins

    Day 3: Lunch

    place The Okura Prestige Bangkok
    clock 12:00 pm - 13:00 pm

  • 13:00 pm - 13:50 pm 50 Mins

    Day 3: Program

    place The Okura Prestige Bangkok
    clock 13:00 pm - 13:50 pm

  • 13:50 pm - 14:00 pm 10 Mins

    Day 3: Break/Stretch

    place The Okura Prestige Bangkok
    clock 13:50 pm - 14:00 pm

  • 14:00 pm - 15:00 pm 60 Mins

    Day 3: Program

    place The Okura Prestige Bangkok
    clock 14:00 pm - 15:00 pm

  • 15:00 pm - 15:30 pm 30 Mins

    Day 3: Self-study for exam

    place The Okura Prestige Bangkok
    clock 15:00 pm - 15:30 pm

  • 15:30 pm - 16:30 pm 60 Mins

    Day 3: Exam

    place The Okura Prestige Bangkok
    clock 15:30 pm - 16:30 pm

Choose location to display agenda
  • 08:20 am - 08:30 am 10 Mins

    Day 4: Log in to Zoom

    place The Okura Prestige Bangkok
    clock 08:20 am - 08:30 am

  • 08:30 am - 08:45 am 15 Mins

    Day 4: Welcome & announcements, review schedule, Introduction of faculty & attendees

    place The Okura Prestige Bangkok
    clock 08:30 am - 08:45 am

  • 08:45 am - 10:00 am 75 Mins

    Day 4: Program

    place The Okura Prestige Bangkok
    clock 08:45 am - 10:00 am

  • 10:00 am - 10:10 am 10 Mins

    Day 4: Break/Stretch

    place The Okura Prestige Bangkok
    clock 10:00 am - 10:10 am

  • 10:10 am - 11:00 am 50 Mins

    Day 4: Program

    place The Okura Prestige Bangkok
    clock 10:10 am - 11:00 am

  • 11:00 am - 11:10 am 10 Mins

    Day 4: Break/Stretch

    place The Okura Prestige Bangkok
    clock 11:00 am - 11:10 am

  • 11:10 am - 12:00 pm 50 Mins

    Day 4: Program

    place The Okura Prestige Bangkok
    clock 11:10 am - 12:00 pm

  • 12:00 pm - 13:00 pm 60 Mins

    Day 4: Lunch

    place The Okura Prestige Bangkok
    clock 12:00 pm - 13:00 pm

  • 13:00 pm - 13:50 pm 50 Mins

    Day 4: Program

    place The Okura Prestige Bangkok
    clock 13:00 pm - 13:50 pm

  • 13:50 pm - 14:00 pm 10 Mins

    Day 4: Break/Stretch

    place The Okura Prestige Bangkok
    clock 13:50 pm - 14:00 pm

  • 14:00 pm - 15:00 pm 60 Mins

    Day 4: Program

    place The Okura Prestige Bangkok
    clock 14:00 pm - 15:00 pm

  • 15:00 pm - 15:30 pm 30 Mins

    Day 4: Self-study for exam

    place The Okura Prestige Bangkok
    clock 15:00 pm - 15:30 pm

  • 15:30 pm - 16:30 pm 60 Mins

    Day 4: Exam

    place The Okura Prestige Bangkok
    clock 15:30 pm - 16:30 pm

Choose location to display agenda
  • 08:20 am - 08:30 am 10 Mins

    Day 5: Log in to Zoom

    place The Okura Prestige Bangkok
    clock 08:20 am - 08:30 am

  • 08:30 am - 08:45 am 15 Mins

    Day 5: Welcome & announcements, review schedule, Introduction of faculty & attendees

    place The Okura Prestige Bangkok
    clock 08:30 am - 08:45 am

  • 08:45 am - 10:00 am 75 Mins

    Day 5: Program

    place The Okura Prestige Bangkok
    clock 08:45 am - 10:00 am

  • 10:00 am - 10:10 am 10 Mins

    Day 5: Break/Stretch

    place The Okura Prestige Bangkok
    clock 10:00 am - 10:10 am

  • 10:10 am - 11:00 am 50 Mins

    Day 5: Program

    place The Okura Prestige Bangkok
    clock 10:10 am - 11:00 am

  • 11:00 am - 11:10 am 10 Mins

    Day 5: Break/Stretch

    place The Okura Prestige Bangkok
    clock 11:00 am - 11:10 am

  • 11:10 am - 12:00 pm 50 Mins

    Day 5: Program

    place The Okura Prestige Bangkok
    clock 11:10 am - 12:00 pm

  • 12:00 pm - 13:00 pm 60 Mins

    Day 5: Lunch

    place The Okura Prestige Bangkok
    clock 12:00 pm - 13:00 pm

  • 13:00 pm - 13:50 pm 50 Mins

    Day 5: Program

    place The Okura Prestige Bangkok
    clock 13:00 pm - 13:50 pm

  • 13:50 pm - 14:00 pm 10 Mins

    Day 5: Break/Stretch

    place The Okura Prestige Bangkok
    clock 13:50 pm - 14:00 pm

  • 14:00 pm - 15:00 pm 60 Mins

    Day 5: Program

    place The Okura Prestige Bangkok
    clock 14:00 pm - 15:00 pm

  • 15:00 pm - 15:30 pm 30 Mins

    Day 5: Self-study for exam

    place The Okura Prestige Bangkok
    clock 15:00 pm - 15:30 pm

  • 15:30 pm - 16:30 pm 60 Mins

    Day 5: Exam

    place The Okura Prestige Bangkok
    clock 15:30 pm - 16:30 pm

heart Supported by

location How to get there

Direction to Venue

  • Taxi
    Go to The Okura Prestige Bangkok
  • BTS
    Phloen Chit BTS
  • By foot

Venue detail