The Event Design Certificate Program

reward What

        The Event Design Certificate Program is an immersive, three-day training course that teaches a systematic, 10-step, visual approach to event design for meeting professionals. Program participants learn critical skills that enable them to design events based on stakeholder needs, and then prototype event designs using the #EventCanvas, a strategic event management template for developing new—or documenting existing—events and conference models.

        You’ll Be Able To:
        Coordinate: Able to exhibit #EventCanvas basic skill set and awareness including stakeholder awareness, analysis and behavior mapping (empathy maps). Basic skills include the ability to interpret and create an Event Canvas Boundary box and discuss stakeholder needs.

        Manage: Able to prototype and apply the canvas to discuss, prototype and make informed decisions using the Event Canvas as a compass for the team to create impactful events with informed team members have used the process previously and apply the Event Simulator, a toolkit with facilitation cards to enable team collaboration on creating events using the #EventCanvas.

        Direct: Able to apply the #EventCanvas as an experience interface by prototyping and applying the canvas to facilitate a team alignment, discussion, prototyping and decision-making using the #EventCanvas as a compass for the team to create impactful events

** Please fill in the registration form in English
** Your seat confirmation and invoice will be sent in separated email. Kindly contact via email nubduan_k@tceb.or.th or call +662 694 6000 #6178

QMleiE.png
Contact person
Ms. Nuanrumpa Ngambanharn
Senior Manager, MICE Capabilities
T. +66 2 694 6082 I M. +66 86 760 3313 I E. nuanrumpa_n@tceb.or.th
Ms. Nubduan Khittirat
Senior Executive, MICE Capabilities
T. +66 2 694 6000 Ext. 6178 | M +66 61 442 6954 I E. nubduan_k@tceb.or.th

calendar Agenda

Choose location to display agenda
  • 09:30 am - 10:00 am 30 Mins

    Day 1: Registration

    place THE SUKHOTHAI BANGKOK
    clock 09:30 am - 10:00 am

  • 10:00 am - 12:00 pm 120 Mins

    Day 1: EDC Program

    place THE SUKHOTHAI BANGKOK
    clock 10:00 am - 12:00 pm

  • 12:00 pm - 13:00 pm 60 Mins

    Day 1: Lunch

    place THE SUKHOTHAI BANGKOK
    clock 12:00 pm - 13:00 pm

  • 13:00 pm - 15:00 pm 120 Mins

    Day 1: EDC Program

    place THE SUKHOTHAI BANGKOK
    clock 13:00 pm - 15:00 pm

  • 15:00 pm - 15:30 pm 30 Mins

    Day 1: Coffee Break

    place THE SUKHOTHAI BANGKOK
    clock 15:00 pm - 15:30 pm

  • 15:30 pm - 16:30 pm 60 Mins

    Day 1: EDC Program

    place THE SUKHOTHAI BANGKOK
    clock 15:30 pm - 16:30 pm

Choose location to display agenda
  • 09:30 am - 10:00 am 30 Mins

    Day 2: Registration

    place THE SUKHOTHAI BANGKOK
    clock 09:30 am - 10:00 am

  • 10:00 am - 12:00 pm 120 Mins

    Day 2: EDC Program

    place THE SUKHOTHAI BANGKOK
    clock 10:00 am - 12:00 pm

  • 12:00 pm - 13:00 pm 60 Mins

    Day 2: Lunch

    place THE SUKHOTHAI BANGKOK
    clock 12:00 pm - 13:00 pm

  • 13:00 pm - 15:00 pm 120 Mins

    Day 2: EDC Program

    place THE SUKHOTHAI BANGKOK
    clock 13:00 pm - 15:00 pm

  • 15:00 pm - 15:30 pm 30 Mins

    Day 2: Coffee Break

    place THE SUKHOTHAI BANGKOK
    clock 15:00 pm - 15:30 pm

  • 15:30 pm - 16:30 pm 60 Mins

    Day 2: EDC Program

    place THE SUKHOTHAI BANGKOK
    clock 15:30 pm - 16:30 pm

Choose location to display agenda
  • 09:30 am - 10:00 am 30 Mins

    Day 3: Registration

    place THE SUKHOTHAI BANGKOK
    clock 09:30 am - 10:00 am

  • 10:00 am - 12:00 pm 120 Mins

    Day 3: EDC Program

    place THE SUKHOTHAI BANGKOK
    clock 10:00 am - 12:00 pm

  • 12:00 pm - 13:00 pm 60 Mins

    Day 3: Lunch

    place THE SUKHOTHAI BANGKOK
    clock 12:00 pm - 13:00 pm

  • 13:00 pm - 15:00 pm 120 Mins

    Day 3: EDC Program

    place THE SUKHOTHAI BANGKOK
    clock 13:00 pm - 15:00 pm

  • 15:00 pm - 15:30 pm 30 Mins

    Day 3: Coffee Break

    place THE SUKHOTHAI BANGKOK
    clock 15:00 pm - 15:30 pm

  • 15:30 pm - 16:30 pm 60 Mins

    Day 3: EDC Program

    place THE SUKHOTHAI BANGKOK
    clock 15:30 pm - 16:30 pm

  • 16:30 pm - 18:00 pm 90 Mins

    Day 3: Certificate Presentation

    place THE SUKHOTHAI BANGKOK
    clock 16:30 pm - 18:00 pm

user Meet our speaker

heart Supported by

location How to get there

Direction to Hotel

  • Taxi
    Go to The Sukhothai Bangkok
  • BTS
  • By foot

Hotel detail

  • pin
    13/3 South Sathorn Road, Bangkok 10120, Thailand

Don’t miss the chance to elevate your growth with us. Seats are limited!