CIS : Certified Incentive Specialist

reward What

Enhance your career by becoming a Certified Incentive Specialist, the entry level education program for emerging professionals and junior executives offered by SITE. Learn the fundamentals of the incentive travel industry and achieve a higher understanding of the marketing and sales part of the business. No need to have previous experience.

SITE is the only global organization dedicated to linking professionals in the incentive travel and motivational events industry with corporate leaders seeking improved performance through these experiences. SITE provides resources that prove possible that highly motivated individuals and teams reach the highest levels of workplace performance. Motivational experiences – including travel and events – serve as a powerful business tool to unlock and reward human potential needed to achieve corporate objectives and drive measurable business results.

**Objectives** – To attract International events and promote the city as a Destination through new networks. – To attract more high-end consumer groups in commercial business – Stimulate comprehensive development of local SMEs and other industries – Raise the bar on competency and competitiveness by elevating the quantity and quality of professionals in the motivation experiences and incentive travel industry.

SOCIAL MEDIA
Stay up to date during CIS Bangkok 2020 by connecting with us online. We’ll be posting updates regularly on the following sites;

Facebook Fan Pages

MICE Capabilities www.facebook.com/micecapabilities


DRESS CODE

Smart Casual;  In order to support Thailand MICE Sustainability,
the meeting room temperature will be set at 25 ˚C


Internet:
We will have a connection throughout the two day program
**Smartphones, computers and tablets: Not only welcome, but will be necessary for the exam on the second day, since the exam will be done online.


USEFUL PHONE NUMBER

Tourist Police1155
Emergency191
Ambulance (BKK)1646
Fire Department199


**Drinking water will be served at drinking station.
Please bring your own containers to refill your drinks.

** Please fill in the registration form in English ** Your seat confirmation and invoice will be sent in separated email. Kindly contact via email nubduan_k@tceb.or.th or call +662 694 6000 #6178

Contact person Ms. Nuanrumpa Ngambanharn
Senior Manager, MICE Capabilities T. +66 2 694 6082 I M. +66 86 760 3313 I E. nuanrumpa_n@tceb.or.th Ms. Nubduan Khittirat
Senior Executive, MICE Capabilities T. +66 2 694 6000 Ext. 6178 | M +66 61 442 6954 I E. nubduan_k@tceb.or.th

calendar Agenda

Choose location to display agenda
  • 08:00 am - 08:30 am 30 Mins

    Day 1 : Registration

    place HOTEL NIKKO BANGKOK
    clock 08:00 am - 08:30 am

  • 08:30 am - 10:15 am 105 Mins

    Day 1 : CIS Program

    place HOTEL NIKKO BANGKOK
    clock 08:30 am - 10:15 am

  • 10:15 am - 10:30 am 15 Mins

    Day 1 : Coffee Break

    place HOTEL NIKKO BANGKOK
    clock 10:15 am - 10:30 am

  • 10:30 am - 12:30 pm 120 Mins

    Day 1 : CIS Program

    place HOTEL NIKKO BANGKOK
    clock 10:30 am - 12:30 pm

  • 12:30 pm - 13:30 pm 60 Mins

    Day 1 : Lunch

    place HOTEL NIKKO BANGKOK
    clock 12:30 pm - 13:30 pm

  • 13:30 pm - 14:30 pm 60 Mins

    Day 1 : CIS Program

    place HOTEL NIKKO BANGKOK
    clock 13:30 pm - 14:30 pm

  • 14:30 pm - 14:45 pm 15 Mins

    Day 1 : Coffee Break

    place HOTEL NIKKO BANGKOK
    clock 14:30 pm - 14:45 pm

  • 14:45 pm - 17:30 pm 165 Mins

    Day 1 : CIS Program

    place HOTEL NIKKO BANGKOK
    clock 14:45 pm - 17:30 pm

Choose location to display agenda
  • 08:00 am - 10:15 am 135 Mins

    Day 2 : CIS Program

    place HOTEL NIKKO BANGKOK
    clock 08:00 am - 10:15 am

  • 10:15 am - 10:30 am 15 Mins

    Day 2 : Coffee Break

    place HOTEL NIKKO BANGKOK
    clock 10:15 am - 10:30 am

  • 10:30 am - 12:30 pm 120 Mins

    Day 2 : CIS Program

    place HOTEL NIKKO BANGKOK
    clock 10:30 am - 12:30 pm

  • 12:30 pm - 13:30 pm 60 Mins

    Day 2 : Exam

    place HOTEL NIKKO BANGKOK
    clock 12:30 pm - 13:30 pm

  • 13:30 pm - 14:30 pm 60 Mins

    Day 2 : Lunch

    place HOTEL NIKKO BANGKOK
    clock 13:30 pm - 14:30 pm

  • 14:30 pm - 14:45 pm 15 Mins

    Day 2 : Networking

    place HOTEL NIKKO BANGKOK
    clock 14:30 pm - 14:45 pm

  • 14:45 pm - 15:30 pm 45 Mins

    Day 2 : Certification Presentation

    place HOTEL NIKKO BANGKOK
    clock 14:45 pm - 15:30 pm

user Meet our speaker

  • FERNANDO  COMPEAN

    FERNANDO COMPEAN

    Position : CITE,CIS, CITP, CMM,CMP,CMS,CCM
    Worked at : American Society of Association Executives

heart Supported by

location How to get there

Direction to Hotel

  • Taxi
    Go to Hotel Nikko Bankok
  • BTS
    Thonglor BTS Skytrain station
  • By foot
    the nearest Thonglor BTS Skytrain station, is only 2 minutes walk from the hotel

Hotel detail

  • pin
    27 Soi Sukhumvit 55 (Thonglor), Sukhumvit Road, Klongtan Nua, Wattana, Bangkok 10110

Don’t miss the chance to elevate your growth with us. Seats are limited!